1. FACTURARE – PLATĂ

1.1 Prețurile Bunurilor afișate în cadrul site-ului www.efitsolution.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

1.2 Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

1.3 Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în coletul aferent comenzii, în Contul Cumpărătorului sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.

1.4 Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza din Contul ori de câte ori este cazul sau și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

1.5 Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul sau, va deține o evidență a facturilor emise de MBA Solution Store, putându-le salva și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate.

1.6 Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către MBA Solution Store în Contul său, prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Cont.

1.7 Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

1.8 Plata se va putea face în trei moduri : La livrare (ramburs) – plata se va face direct curierului care a efectuat transportul mărfii; Prin virament bancar, generându-se o factură proformă – suma aferentă comenzii va fi depusă în unul dintre conturile bancare ale MBA Solution Store SRL; Plata online (cu cardul) - plata se va face la finalizarea comenzii, folosind serviciile PayU, una dintre cele mai folosite si sigure platforme de plata online din Romania.

2. LIVRAREA BUNURILOR

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător sau prin intermediul agentului de vânzări angajat de MBA Solution Store. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul României.